SJ gör en pudel – Hunden Cash skall få fira jul med matte

Då Erika från Göteborg skulle boka hemresa till Sundsvall över jul och nyår blev det problem. Enligt bokningen gick det inte att ta med sig hundar in på handikapplatserna. På tågavdelningen för hundar saknas det en handikappramp så det var inget alternativ för Erika som sitter i rullstol.

SJ sände ut ett pressmeddelande 1 oktober 2015 –  Nu är det äntligen klart att djur får resa i liggvagn på SJs nattåg, tillsammans med husse och matte. Självklart kommer allergiker även i framtiden att kunna resa tryggt med nattågen, då det bara är i vissa kupéer som djur tillåts.

Erika har kontaktat SJ men inte lyckats lösa problemet med hund på handikapplatsen, men då Expressen kontaktade SJ så gör SJ en pudel: Vid SJ:s presstjänst bekräftar man att det finns ett ärende hos deras kundtjänst. Också att det kommer att gå att lösa.Vi känner till den här bokningen och jobbar för att lösa det här på ett vettigt sätt. Vi har en ny rutin där man flyttar allergiker till en annan del av tåget. Den rutinen ska fungera, säger Dan Olofsson, presskontakt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på SJ gör en pudel – Hunden Cash skall få fira jul med matte

  1. Saffran skriver:

    Så bra att dom kommer lösa det – förhoppningsvis kanske hundvagnarna också blir handikappanpassade i framtiden så att alla får sina platser utan att behöva flytta på sig =)
    Bra att veta att SJ jobbar med förbättringar för alla hundägare!

  2. Pingback: HJÄLP Erica och Cash att få åka med SJ i år också! |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.