Stal hundvalpar – döms till fängelse och utvisning

Bild: Privat

Tjuvarna som stal de två små 6 veckors gamla hundvalparna i Danmark ifjol har nu dömts till fängelsestraff och utvisning.

Vid ett inbrott i ett hem stals ifjol två små 6 veckors gamla mopsvalpar, efter att uppfödaren haft ut en annons om att valparna är till salu. Två förövare bröt sig in i ett hem i Danmark, där två små 6 veckor gamla mopsvalpar fanns tillsammans med sin mamma. Tjuvarna sparkade mamman och tog de försvarslösa valparna ifrån sin mamma och försvann. Paniken var stor då uppfödaren Birgit Seloy kom hem och fann en hjärtekrossad mammahund ensam utan sina valpar.

Många människor involverades i sökande av valparna som kunde återförenas med sin mamma bara dagar efter att de stals från hemmet.

Nu har tjuvarna fått sin dom, de dömdes till 1 år och 3 månaders fängelse och utvisning ur Danmark i 6 år, för att de stal hundvalparna och sysslat med annan kriminalitet.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.