Solförmörkelse och bröllopsdag


Det är över 10 år sedan jag såg en solförmörkelse senast, den gången stod jag iklädd  väktaruniform med mina hundar utanför min lägenhet i Finland. Då hade jag ingen aning om att jag idag skulle befinna mig i Sverige och fira min sjätte bröllopsdag. Ovan kan ni se solförmörkelsen som den såg ut hemma hos oss idag, jag är förvånad över att bilden blev så bra med tanke på att jag inte kunde se något alls pga det starka solljuset:)


För 6 år sedan stod jag brud, jag och Håkan gifte oss till sällskap av närmaste släkt och vänner samt mina underbara hundar. Vi hade ett romantiskt hemmabröllop som började med underbart solsken och slutade med ett åskoväder som jag sällan skådat. Det var över +30 grader varmt, alla gästerna inklusive Håkan bytte om till shorts men jag envisades med att bära brudklänningen intill sista gästen hade gått. Varje bröllopsdag får jag en blombukett av Håkan, innehållande samma blomster som i min brudbukett. I år var det svårt att få tag på fresia så en annan blomma fick symbolisera den, men färgerna i buketten är den samma.

Vi firar dagen med tårta och champagne, hundarnas blickar fick mitt hjärta att smälta så de fick smaka på den goda tårtan (mina hundar får vanligen inget utöver deras foder och godis på träningar och utställningar).

Läs mera om solförmörkelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.