Finland vann Nordiskt mästerskap i Freestyle


FOTO:Per Öster

 Historiens första Nordiska mästerskap i Freestyle hölls på MyDog i Göteborg den 6 januari.
Tre nordiska länder ställde upp och tävlade om titlarna i lag och individuellt, förutom Sverige var det Finland och Danmark. Finland tog storslam och vann både lagtävlingen och den individuella tävlingen. Stort grattis till Finland och till Sini Eriksson med sin shetland sheepdog Ch Mutkis Onnensoturi!
Svenska landslaget gjorde bra ifrån sig med en andra plats i lag och Frida Binett med border collien Somollis Blinka Blå som tog hem tredje platsen i den individuella tävlingen.
Nästa NM i Freestyle kommer att gå i Danmark i november 2009.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Finland vann Nordiskt mästerskap i Freestyle

 1. Mia skriver:

  Mm håller med, men jag tror inte Svenskarna var medvetna om att dom tar hit djur som snart kan sprida smitta. Utan dom har gjort det i ren välmening och det är det som är det farliga när man tror man gör en välmening och det är tvärtom. Det är Julie i Spanien som är boven i dramat här och tjänar storkovan på gatuhundar.

 2. Linda skriver:

  hej. Det var i USA som detta hände. Det gick på Animal Planet och djurpolisen går varje dag på den kanalen. Väldigt intressant, men också gripande.Tack för att du läste inlägget.

 3. Hanna skriver:

  Ne, men hon var väldigt ivrigt på att få upp mig ur sängen när jag började vakna till liv. haha 🙂

 4. Sanna skriver:

  Det var helt underbart att titta på dem och de andra freestyleepikagen! Ja, det var roligt hela mässan. Tack förresten för ditt inlägg på min blogg http://thebloggofus.b…//Sanna & Allie

 5. Elinore skriver:

  Det var grymt att titta på det!Seger åt FINLAND!LOVE SOUMI!Är själv halv Finsk

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.