Få svar på dina frågor om ditt djurs hälsa på Veterinären.nu

dog-cartoon.gif

Tips på en bra sajt, veterinären.nu där du kan ställa frågor om din hunds hälsa eller läsa svaren på andras frågor, en mycket uppskattad sajt.

Så här beskriver de sig själva: Veterinären.nu är en informationsportal som riktar sig till djurägare, veterinärer, djurvänner, kennlar, föreningar, uppfödare och andra djurintresserade som vill ta del av den veterinärmedicinska expertis som sajten förmedlar. All information på veterinären är seriös, objektiv och kostnadsfri.

Djurägare skall få hälsoråd på nätet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Få svar på dina frågor om ditt djurs hälsa på Veterinären.nu

  1. Ann Svensson skriver:

    Har en dvärgschnauzer tikvalp som hade en urinsten som hon kissade ut vid 11 veckors ålder ordinerades då uri-flex som hon fått sen dess i går opererades två stenar bort på henne som såg ut som pyramider på min ras är det vanligt med oxalstenar som behöver sur miljö för att bildas .Vi skall få besked om 1-2 veckor vad för sten det är , skall jag fortsätta med ori-flex och fortsätta med royal Canin junior ? MVH Ann

  2. Lisa skriver:

    Hej, en kompis till mig skaffade en häst precis för en vecka sedan. Efter idag så märkte hon att hästen hade tre ”bulor” under magen och därav en var bakom frambenet. När hon skulle känna på de så reagerade hästen och när hon skulle tvätta de så lossade en bit och ett varigt sår trädde fram (bulorna var som sårskorpor, svullna och fyllda). Är detta hudcancer? Ska hon ringa till en veterinär?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.