Sveriges första hundbio öppnar i januari

bio1.jpgStor premiär för Sveriges första hundbio, nu kan du och din hund gå på bio tillsammans. Premiärföreställningen sker på Husdjursmässan i Kista den 6 januari klockan 13.00 med filmen Marmaduke, där en Grand Danois spelar huvudrollen.

Husdjursmässan pågår mellan den 6-9 januari och hundbion som är öppen under hela mässan ingår i entrépriset. Cirka 200 personer och 200 hundar kan titta på bio tillsammans under samma föreställning. Du får skynda dig om du vill vara med på detta historiska ögonblick, först till kvarn gäller och platserna är onumrerade.

Besöksfakta Hundbio
Hundbion är öppen 6-9 januari under Husdjursmässan i Kista
Marmaduke premiärvisas på torsdagen den 6 januari klockan 13.00
Övriga dagar visas filmen klockan 12.30 och 15.00.
Öppettider för mässan är torsdag – söndag 10.00-18.00

Sveriges första hundbio öppnar i Kista

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.