Husse skjuten av sin egen hund – fick amputera handen

En jägare i Frankrike träffades av sitt egna gevär, som avfyrades av hans egna hund! Låter som en fantasi men så gick det faktiskt till då jägaren var ute i skogen med sina tre basset hundar på rådjursjakt.

Jägaren skulle jaga rådjur då olyckan var framme, hundarna fick syn på ett rådjur och två av hundarna gav sig efter bytet medan den tredje hoppade lekfullt upp på husse. Hunden träffade husses hagelgevärs avtryckare, varvid geväret avfyrades och träffade husse i handen. Skadan blev så allvarlig att man tvingades amputera handen. Husse försvarar hunden genom att felet var hans eget som osäkrat geväret.

Hund sköt man

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.