Svår hundattack på rådjur – rådjuret kämpade för sitt liv i ett dygn

 

Lösspringande hund rev ett rådjur svårt – delar av inälvorna låg utanför magen när det döende rådjuret hittades i snön. Rådjuret avlivades ett dygn efter hundattacken.

Det är många som har reagerat på internet, över händelsen med hunden som attackerade ett rådjur mycket svårt. En pappa och två barn blev vittnen till hur hunden attackerade rådjuret. Det skall ha varit mycket blod på platsen och barnen blev chockade.

Då hundägaren kom till platsen alarmerade han polisen men eftersom rådjuret inte låg kvar ansåg hundägaren att rådjuret klarat sig. Trots allt blod på platsen!??

Det mycket svårt skadade rådjuret hittades efter ett dygn av en annan person, delar av inälvorna låg utanför magen när det döende rådjuret hittades i snön. Personen som hittade rådjuret har anmält hundägaren till polisen, men alla brottsmisstankar har lagts ner. Polisen menar att hundägaren agerat helt rätt och att det finns en gråzon vad gäller detta.

Förra veckan skrev flera tidningar om att hundägare skall hålla sina hundar kopplade då de rör sig i skogen på grund av snödjupet och vilda djur har begränsad möjlighet att fly.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.