Hundföretagare – vill du var med och förbättra hundarnas hälsa?

Vad sägs om att tillsammans lyckas och växa på djurfodermarknaden och förbättra hundarnas hälsa? Effe Balance kommer till Sverige med fantastiska fodertillskotts produkter.

Förutom Finland och Spanien öppnar vi i de nordiska länderna och Sverige står först på tur. Vi söker samarbete med högkvalitativa företagare som arbetar för djurens välmående, så som Hundtrim, Hundfysioterapeut, Hundmassör, Hundbutik, Hundtränare och så vidare. De bästa produkterna förtjänar de bästa partnerna.

Effe Balance Oy grundades år 2015. Idag finns våra produkter i totalt cirka 700 affärer. Typiska företag som har Effe Balance i sitt sortiment är veterinärer, djurnäringsspecialister, hundtrim, djurmassörer/-fysioterapeuter m.fl. 

Alla produktserier är av högklass och kan erbjudas till varje kund med 110 procent stolthet.

Väckte vi ditt intresse?

Vi levererar produkterna direkt till ert företag.

Vill du veta mera – Du kan anmäla ditt intresse genom Effes hemsida här

Låt oss diskutera mer om möjligt samarbete, läs mera på vår hemsida här

Vi kommunicerar bra på engelska och det svenska språket kommer säkert att förbättras på vägen till svenska djurägares hjärtan.

I samarbete med Effe Balance 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.