ICA Försäkring utlovar marknadens BÄSTA HUNDFÖRSÄKRING i egen regi

Från och med 1 oktober 2023 kommer ICA Försäkrings hund- och kattförsäkringar lanseras i egen regi. Målet är att erbjuda en av marknadens absolut bästa hund- och kattförsäkringar till konkurrenskraftiga priser i kombination med olika djurerbjudanden inom hela ICA.

I ungefär var femte hushåll finns minst en hund eller katt. Husdjuren får en allt viktigare roll i våra familjer och därmed ökar också försäkringsbehovet för våra pälsklingar. Därför tar nu ICA Försäkring fram en av marknadens mest omfattande och prisvärda djurförsäkringar. Kunderna kan skräddarsy sin försäkringslösning med veterinärvårdsbelopp ända upp till 150 000 kr.

– Nu när vi har möjlighet att själva påverka både pris, produkt och paketering kan vi också utmana marknaden på ett nytt sätt. Det handlar dels om att själva försäkringen ska ha bra villkor samt vara enkel och prisvärd, dels om olika kombinationserbjudanden med ICAs djurmat eller Apotek Hjärtats djurapoteksprodukter. Det finns mycket spännande vi ska göra framåt, säger ICA Försäkrings vd Per Widemar. 

ICA Försäkring har förmedlat husdjursförsäkringar sedan 2018. 

ICAs hund- och kattförsäkringar har fri flytträtt som standard. Det innebär att tidigare skadade/sjuka djur som nu är friska, oftast kan flytta till oss utan att riskera att stå utan skydd. Försäkringen är mycket omfattande redan från början utan behov av olika tilläggsförsäkringar. Livförsäkring är det enda tillägget om man önskar det. Det går också utmärkt att själv anpassa priset med både självrisker och veterinärvårdsbelopp. Det gör att den passar kunder med olika ekonomi. Alla kunder får ICA-bonus på premien, på samma sätt som när man handlar mat, samt möjlighet till 300-500 kr i årlig samlingsbonus om man har flera försäkringar hos ICA.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.