Ta med hunden till hotellet och upplev vackra Uppsala

Det är en härlig tid som närmar sig för både oss själva som och våra fyrbenta bästa vänner, våren. För många av oss som vill hemestra i Sverige i vår och sommar så kan det dessutom vänta en hel del trevliga hotellnätter i vårt vackra avlånga land.

Vad som är riktigt trevligt att se är att allt fler hotell även hälsar våra hundar välkomna, något som onekligen är på tiden. Ett av dessa hotell är fina Radisson Blu Hotel i Uppsala. Bara slå en signal till den trevliga receptionspersonalen och meddela att ni vill boka ett hundvänligt rum så får ni också bästa möjliga service för att det ska bli en härlig vistelse för er och hunden, bra va?

Massor att se och göra tillsammans

Ett besök i Uppsala innebär också ett besök Sveriges fjärde största stad som dessutom är en av de allra trevligaste om ens bästa vän är fyrbent. Eller vad sägs om att uppleva alla dessa härliga aktiviteter:

  1. Promenader längs Fyrisån, Fyrisån flyter genom centrala Uppsala och erbjuder vackra promenadvägar längs dess stränder. Det är en perfekt plats för en lugn promenad eller joggingtur med din hund.
  2. Utflykt till Gamla Uppsala högar, Denna historiska plats är inte bara en viktig del av svensk historia, utan också ett fantastiskt område för längre promenader med hund. Området är öppet och erbjuder vidsträckta gräsytor där din hund kan springa fritt under uppsikt.
  3. Stadsträdgården, Uppsalas Stadsträdgård är en vacker park mitt i staden. Parken är hundvänlig och erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Det är också en social plats där din hund kan möta andra hundar.
  4. Fjällnora, Är ett populärt friluftsområde beläget strax utanför Uppsala, känd för sin vackra natur och många utomhusaktiviteter. Området erbjuder perfekta förutsättningar för både avkoppling och äventyr tillsammans med din hund.
  5. Vandring i Hågadalen-Nåstens naturreservat, Detta naturreservat erbjuder flera vandringsleder genom varierande landskap, från skogar till öppna ängar. Det är en utmärkt plats för både kortare och längre vandringar med din hund.

Till sist, 

Uppsala har även mängder av mysiga caféer som dessutom är hundvänliga och väl värda ett besök. Om du beslutar dig för att bo på hotell Radisson i Uppsala så är också hotellet väldigt enkelt att hitta till. 

Om du anländer från söder via E4:an, ta avfart 186 mot Uppsala S/C. När du kommer fram, åk genom flera rondeller: välj den andra avfarten på Tycho Hedéns väg och fortsätt på samma väg vid nästa rondell. 

Vid tredje rondellen tar du tredje avfarten till Stålgatan, följt av första avfarten till Bolandsgatan och sedan andra avfarten till Bergsbrunnagatan. Vid den sista rondellen tar du ut till Stationsgatan där hotellet är beläget direkt till höger. 

Skulle du istället komma från norr via E4:an, välj avfart 188 mot Uppsala N/C. Efter att ha åkt genom rondellerna, ta först väg 55, sedan första avfarten till Österleden och fortsätt till andra avfarten till Råbyvägen. 

Sväng vänster in på Tycho Hedéns väg och kort därefter höger till Vaksalagatan. Sväng sedan vänster till Storgatan och fortsätt rakt fram till Stationsgatan, där du hittar sedan Radisson Blu hotell på din vänstra sida. Skulle du komma med tåg från centralstationen så ligger Radisson endast en kort promenad på 300 meter från centralstationen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.