Pensionär stal hundvalp


TV nyheterna
, pensionär stal hundvalp. Svårt att tro att en 65 årig kvinna skulle stjäla en hundvalp, säger man i videon. Men jag har sett pensionärer stjäla ett och annat då jag jobbade som väktare på Securitas. Ofta tog vi fast äldre personer som stal allt från smör till öl som tex en kvinna påstod att hon skulle ha till bakning av surdeg:)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Pensionär stal hundvalp

 1. Kapitano skriver:

  Men hallå, vad är det för skillnad mellan oss pensionärer och andra åldersgrupper. Man blir inte mer tjyvaktig i takt med stigande ålder.

  • Susann skriver:

   Oj, det var inte alls så jag menade detta, jag menade som du skriver, vad är det som gör skillnaden, att en pensionär INTE skulel stjäla, då alla andra åldersgrupper gör det? I videon får man den uppfattningen att en pensionär inte skulle stjäla…

 2. *Lea* skriver:

  Jag tror inte det var så inlägget var menat mer att det även bland äldre kan finnas de som inte är oskyldiga. Många tror att bara för att man är äldre så kan ingen vara snattare eller tjuv.

 3. Kapitano skriver:

  Det är nog ingen skillnad på pensionärer och andra åldersgrupper. Men hos en del pensionärer så skäms dom mindre med åldern. Jag hade trodde jag hemoröjder för 30 år sedan och behövde stolpiller men vågade inte gå och köpa sjäkv. Jag frågade en gammal gubbe som jag var bekant med. Jag sa du som inte är så jäkla noga kan väl gå och köpa åt mig. Självklart sa gubben.

 4. Emma skriver:

  Ja, tjuvar finns nog bland alla åldersgrupper. men man har en drömbild av äldre söta bullbakande tanter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.