Kamphund kvävdes till döds av granne

En kamphund som hade slitit sig och anfallit grannen och hans hund blev i stridens hetta kvävd till döds av grannen.

En amerikansk bulldog som av okänd anledning tagit sig ut från sitt hem i Danmark i går och attackerat en granne och hans hund, blev kvävd till döds av grannen som bara försökte försvara sig och sin hund. Den hund som blev attackerad svävar mellan liv och död, det är oklart om den kommer att överleva.

Kamphund kvalt af naboer

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Kamphund kvävdes till döds av granne

 1. Dannielle skriver:

  En Am Bulldog är ingen kamphund det är en jakthund.

 2. Dannielle skriver:

  Det må stå med på deras lista över hundraser som ska förbjudas men Am Bulldag har aldrig varit en kamphund utan är en jakthund.Och bara för att tidningen sprider felaktigheter så måste denna blogg göra det med?

  • Dog News skriver:

   Menar du då att rasen inte skall förbjudas i Danmark? Där går rasen under kamphundar i deras uttalanden, det är detta vi utgått ifrån

 3. Dannielle skriver:

  Allt som allt är det på tal om att 14 raser ska förbjudas och Am Bulldogen finns med på den listan men att de kallar dessa 14 raser för kamphundar är bara idioti då mer än hälften av de inte ens har hundkamp historiskt i sin bakgrund…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.