Nytt år med nya möjligheter

Gott Nytt År 2012 alla läsare, hoppas Ni hade en trevlig och lugn natt med era hundar!

För första gången fick vi uppleva att en av våra hundar var orolig och rädd för raketerna, hon fick sova intill mig hela natten. De andra hundarna sov lugnt på nedre våningen utan att säga ett pip…. Vi har ändå turen att bo i ett område där det smälldes relativt få fyrverkerier innan tolvslaget, några få under kvällen men de flesta var runt tolv….sedan blev det dödstyst, som om luften gick ur och alla gick och lade sig….inte många fönster där det var tänt efter ett…..

Nu börjar ett nytt år med nya möjligheter, ett oskrivet blad där vad som helst kan hända, bara du själv sätter gränsen.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nytt år med nya möjligheter

  1. dognewss skriver:

    Just NU har vi haft 7885 UNIKA personer som läst bloggen under veckan som gått

  2. Christina skriver:

    Ny läsare här 😀 å vad roligt att jag hittade er! Peppar peppar så tog våra hundar raketerna med ro, och vi hade alla en trevlig lekstund i trädgården under uppskjutet. Jag förstår att det är tufft för dem som har skotträdda hundar och speciellt när man inte endast skjuter vid 12 slaget utan hela dagen före och efter lite när som.
    God fortsättning på det nya året!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.