Hundfonden räddar hund för omplacering – HJÄLP hunden behöver ett nytt hem

En lång resa för att rädda en liten amstafftik på 9 månader som inte hade någonstans att ta vägen, ingen ägare , ej registrerad, ej vaccinerad det är det som den här historien kommer att handla om med följetong.

Stod ensam med hundarna i en hand och min Ipad i den andra och ingen av dom ville vara med på bild ! Men det kommer bättre bilder. (från Seth Sjöbloms blogg)

Hundra mils resa på en dag, vi vart väl mottagen hos den som fått hunden i famnen och killen som äger hunden har inga ägarpapper på hunden och sitter själv av ett längre fängelsestraff.

Hundfonden bestämde sig för att göra en insats efter mycket noga övervägande och ta kostnaden för att rädda hunden från avlivning.

Hon är en livlig liten krabat som älskar allt och alla och har väldigt mycket energi, men inte så mycket fostran. Hon skall nu placeras ut till någon som har gott om tid och har hundkunskap och den som tar över henne får betala för de omkostnader som hundfonden haft. Är du intresserad så hör av dig via bloggen HÄR eller via Hundfondens telefonnummer som är 0739-88 44 70.

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.