En man med djurförbud har två hundar, katter och höns

En man i Kronobergs län fick djurförbud för ett år sedan, trots förbudet har han två hundar, 14 katter och 18 höns på sin gård.

I maj besöktes gården av länsstyrelsen som kunde konstatera att det fanns djur på gården, sedan dess har det gått 2 månader och djuren är kvar? Nu två månader senare har länsstyrelsen beslutat att djuren skall omhändertas eller avlivas men kvinnan på gården har överklagat till förvaltningsrätten i Växjö.

Med andra ord man kan ha djur trots djurförbud, vi trodde att man blir av med djuren så fort som länsstyrelsen får information att en person med djurförbud håller djur?Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.