Hund dog i torkmaskin

torkbox

Den danske fotbollsstjärnan Daniel Aggers hund kom aldrig hem efter sitt besök hos trimmet, han dog i en så kallad torkmaskin liknande den på bilden ovan.

Hunden Charlie skulle bara på ett helt vanligt besök hos trimmet för att bada och bli klippt, men han kommer aldrig mera hem, han dog i en torkmaskin av oförklarlig anledning…..blev det för varmt eller glömdes han bort………familjen Aggers önskar nu att alla liknande torkmaskiner skall förbjudas!

På instagram skriver Daniels hustru: ”De satte honom i någon slags torkmaskin och vi vet fortfarande inte om de glömde honom eller om det var något fel på maskinen. Vi är chockade och kan inte greppa den smärta vår hund fick genomlida innan han dog”.

Sorg hos familien Agger: Hunden døde hos hundefrisøren

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund dog i torkmaskin

  1. Birgitta Söderholm skriver:

    Hur kunde detta hända, stackars hund 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.