Reseguiden – Ny genväg i snåriga reseregler för hund

bakifrån

(foto: Heléne Palm)

Att vilja ha med sin hund eller katt på resan blir allt vanligare. Beroende på vilket land djuret besökt skiljer sig reglerna för att resa tillbaka in i Sverige. För att underlätta för reseplanerande hund-, katt- och illerägare lanserar nu Jordbruksverket Reseguiden där man på några klick kan få fram de regler som gäller för olika resedestinationer.

Guiden är till för den som vill resa med hundar, katter eller illrar till Sverige från ett annat land. Genom att svara på fem frågor kommer guiden att leda fram till just de regler som gäller för den aktuella resan.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.