Amstaff blandning säljes – väcker frågor

I dagens Borås tidning finns en annons om en Amstaff blandning, en valp som på måndag den 4 juli fyller 9 veckor. Valpen säljes på grund av att barnen har astma!?

Vi vet inget mer om annonsen, men av texten att döma så har familjen skaffat valpen och vill nu sälja den vidare. En valp får säljas först vid 8 veckors ålder, denna valp fyllde 8 veckor för 6 dagars sedan. Annonsen är inlämnad till tidningen senast i fredags, alltså hade familjen hunnit ha valpen i högst 4-5 dagar innan de lämnade in annonsen om att valpen är till salu!?

Det väcker många frågor? Varför köptes valpen? Varför lämnas den inte tillbaka till sin uppfödare etc? Vad är det för uppfödare som säljer sin valp till familj med barn med astma? Man kan fortsätta med hur många frågor som helst…….

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebDOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.