ICKE medlem kan delta på inofficiella hundutställningar

rosett_bir1På de flesta inofficiella hundutställningar kan man delta utan att vara medlem av Svenska kennelklubben. Många klubbar låter anmälningarna gå via SKKs sida och då ”måste” deltagaren vara medlem i SKK för att kunna anmäla, men det finns en annan billigare väg att anmäla din hund. 

Du kan delta på de flesta inofficiella hundutställningar utan att vara medlem av SKK. För dig som enbart deltar på inofficiella hundutställningar kan en medlemsavgift vara en onödig utgift att betala.

Hur skall du då göra för att anmäla din hund till en inofficiell hundutställning som hänvisar anmälan via SKKs websida?

Gå till den arrangerande klubbens hemsida, läs instruktionerna där, finner du inte information om du kan anmäla via en emailadress eller blankett, sänd då ett email till arrangören med din förfrågan hur du skall göra din anmälan.

Lycka till på inoffen!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebpn45rd

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.