TÄVLING – Vinn videomöte med veterinär

firstvet-logo-color-web

 

Nu finns nya veterinärtjänsten FirstVet på internet, ett enklare sätt för veterinärbesök för både djurägare och veterinärer, genom att erbjuda rådgivning och enklare undersökningar via mobil, surfplatta och dator.

TÄVLING där Du kan vinna ett videomöte med en veterinär, som du kan använda vid behov vid ett tillfälle, vinstens värde är 320 kr. För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 20 oktober 2016.

1. När ska jag vända mig till FirstVet?

2. Varför vill just du vinna videomötet?

(ps. svar på första frågan finner du inne på FirstVets hemsida)

LYCKA TILL!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.