Restaurangen Lily’s Diner for Dogs tassar in på Smaka på Stockholm

lily.jpg

1-6 juni arrangeras åter Smaka på Stockholm, en av världens största mat- och dryckesfester som lockar över 350 000 besökare i Kungsträdgården.

En av årets stora nyheter är att hundar får en egen restaurang. På Lily’s Diner for Dog kommer naturlig, god och hälsosam mat att serveras. Restaurangen är ett initiativ av hund- och kattmatsvarumärket Lily’s Kitchen.

Brittiska Lily’s Kitchen gör hund- och kattmat av riktiga råvaror: kött, grönsaker, frukt och örter. Recepten innehåller bara de bästa ingredienserna, helt utan köttmjöl eller animaliska biprodukter. Sedan april finns produkterna att köpa på utvalda ICA-butiker.

Företagsidén handlar om att på alla sätt göra gott för de fyrbenta husdjuren.

Vi vet att Smaka på Stockholm lockar massor av människor att upptäcka ny, spännande och god mat. Så självfallet vill vi kunna ge alla hundar samma möjlighet, det är ju inte bara matte och husse som ska få njuta, kommenterar Lily’s Kitchens grundare Henrietta Morrison.

När idén om en hundrestaurang presenterades var arrangören av Smaka på Stockholm inte sen att haka på.

Under de 26 år som Smaka på Stockholm funnits, har vi hela tiden utvecklat och hittat nya infallsvinklar när det gäller matkultur. Men det här var något alldeles extra. Klart att hundar också ska äta mat lagad av de finaste råvaror, kommenterar Johan Turesson från Smaka på Stockholm.

På restaurangen finns en meny med ett antal rätter till självkostnadspris. Det går också att köpa speciellt framtagna påsar med olika varor från Lily’s Kitchen. Pengarna från försäljningen går uteslutande till välgörande ändamål för hundars och katters bästa.

Lily’s Diner for Dogs håller öppet 1-6 juni kl. 11:00-19:30. Du hittar restaurangen i Smaka på Stockholms södra del, i höjd med Café Opera.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.