”Sunne jaktmässa” i Rottneros Park firar stort 5 års-jubileum – för alla Hund-, jakt-, mat- och skogsintresserade

Sveriges stora och populära mässa ”Sunne jaktmässa” i Rottneros Park firar stort 5 års-jubileum och har blivit en återkommande tradition. Sedan starten 2014 har mässan vuxit sig större och större från år till år mitt i hjärtat av Värmländska Rottneros Park i Sunne, för alla Hund-, jakt-, mat- och skogsintresserade ska den tilltala hela familjen, 3-4 augusti 2018 på Rottneros Park i Sunne.

Flertalet kända profiler gästar årets ”Sunne jaktmässa”; Erik Haag (Komiker, Regissör),Leif ”GW” Persson (Kriminolog, Författare), Patrick Flanigan (världens snabbaste trickskytt, innehavare av 9 världsrekord), Björn Uglem (Äventyrare), Peter Ekeström (Hundcoach), Robert Fagerberg (Hundspårning) m.fl. Det kommer att pratas kaliber, viltkött och hundar, och man kommer kunna testa den senaste utrustningen, fler utställare på plats och det blir intressanta debatter med Erik Haag och politiker på plats. Läs mer: www.sunnejaktmassa.se

”Humor kväll i parken” Underhållning i världsklass med Babben Larsson, Thomas Petersson och Kjell Åke i Myra på området den 3 augusti, när dessa tre bejublade komiker bjuder in till en helkväll med varsin avdelning Stand Up Comedy på scenen i restaurangtältet.

”Camp Sunne” Premiär för jaktmässans egna underbara camping i direkt anslutning till entrén vid Rottneros Park, Sunne.

Många utställare finns på plats för att presenterar utrustning och senaste nytt. Möjlighet till att få prova på. Det bjuds även på humorkväll, till god mat med vilt i smak på restaurangområdet, Barnområde för de allra minsta, 5-kamp, vinstchanser till ett värde för över 300.000kr på entrébiljetten. Det blir mycket nytt, väldigt spännande och vansinnigt roligt för hela familjen med ”Sunne Jaktmässa” den 3-4 augusti på Rottneros Park i Sunne. Läs mer via www.sunnejaktmassa.se

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.