Världens första Sociala App för hundar är här!

När grundarna av Appen DogDater insåg hur svårt det var att hitta kompisar åt deras hundar bestämde dom sig för att göra något åt det och skapade en app som kunde tjäna samma syfte – på ett enkelt sätt hitta och följa andra roliga hundar runt om i världen.

 


Appen lanserades för bara 2 månader sedan men har redan över 2000 användare och blir fler för varje dag som går med hundar spridda över hela Sverige.

I dagsläget fungerar appen den främst som en blandning av Tinder, Facebook och Instagram där man på enkelt sätt kan hitta andra hundar baserat på vilka preferenser man har. Man kan nämligen ställa in sin sökfunktion och filtrera på tex ras, kön, eller egenskaper. Dessutom kan man välja var man vill hitta andra hundar om man är ute efter att hitta lekkompisar i ett specifikt område eller stad säger Nanna Helsén, en av dem som driver appen. 

– Men vi har stora ambitioner och en vision om att det skall bli världens bästa forum för hundar. Vi jobbar hela tiden på att den skall bli ännu bättre och planerar att lägga till massa roliga funktioner inom en snar framtid, bland annat online kurser, hundpsykologi, karta med hundgårdar och hundvänliga ställen, så som caféer, restauranger, hotell etc. Inga djur är lika sociala som hundar, trots det finns ännu inget socialt forum bara för dem så det vill vi skapa. ALLTID med hunden i fokus förstås, säger Nanna.

Responsen från användare har varit väldigt positiv och ett flertal hundar har redan hittat nya kompisar. Vilket teamet bakom appen tycker är jätte kul. Det finns så mycket kärlek och glädje med hundar och det känns väldigt roligt att vi kan vara med och bidra till att sprida denna vidare, säger Nanna Helsén. 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.