En av Världens snällaste hundar avlivad på grund av attack

Danske proffsboxaren Mikkel Kessler snälla hund avlivades efter att den attackerat en mindre terrier i helgen.

Mikkel säger till media att hans hund John som var en blandras mellan boxer och bulldog aldrig visat sig vara aggressiv, han var världens snällaste mot alla och ändå är han nu avlivad efter att han plötsligt attackerade en mindre hund i helgen.

Det är de här som vi så ofta skrivit om, alla världens snällaste hundar som hundägarna aldrig skulle kunna drömma om i sin vildaste fantasi att de skulle kunna göra en fluga förnär och plötsligt får hunden en så kallad ”hjärnblödning” och attackerar helt utan förvarning!

Fick avliva sin hund efter attack

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.